Foto // Mat og drikke
Vi samarbeider med Adrian Løvold, en av de beste kokkene i Norge, og får fotografere den fantastiske maten han lager.
Vi har også fotografert kokkene på Restaurant Søttitre på Royal Garden, vært med når sjømatekspertene på Ågot Lian Sjømatkjøkken lærer barnehageungene å lage fiskmat, og fått et innblikk i ølbryggingens edle kunst hos Austmann Bryggeri og To Tårn.
 StjernekokkAdrian Løvold er en av Norges beste kokker. Hans mål er å vinne Bocuse d´Or, verdensmesterskapet i kokkekunst. |  Gyldent bryggVi gjorde en artikkelserie om håndverksbrygging av øl for Portal Trondheim. Dette ble hovedbildet.
Lyst til å lese reportasjen og få gode tips om hvordan du selv kan brygge øl? |  Pop-up RestaurantenDet er nesten som en gourmet-tryllekunst. For en Pop-up restaurant gjør akkurat det navnet sier; den popper opp, og abrakadabra, så er den borte igjen.
Når mesterkokk Adrian Løvold og restauratør Roar Hildonen setter opp en 12-retters meny med spesielt utvalgte viner, skaper det eufori hos matinteresserte trondhjemmere. Til tross for en kuvertpris på 2500,– ble de 40 plassene revet bort på en time.
Vil du se menyen og lese mer? |
---|
 Pop-up RestaurantenKokker og servitører fra Restaurant To Rom og Kjøkken var også i aksjon på Pop-Up Restauranten i Slaktehuset. Her er kjøkkensjeg Carina Merieau og sousjef Anders Myrstad i gang med forberedelsene. |  Edel Blå og portvinBlåmuggosten fra Gangstad Gårdsysteri på Inderøya fikk Folkets Pris på Trøndersk Matfestival i fjor. Med Husåbrød og et aldri så lite glass portvin sender den smaksløkene dine til himmelen. |  Pop-up i SlaktehusetTrondheim Slaktehus har spesialisert seg på tradisjonsmørning av kjøtt. Den gamle skjærehallen var derfor et perfekt sted for en Pop-up Restaurant, mener mesterkokk Adrian Løvold og restauratør Roar Hildonen.
Er du nyskjerrig på hva som ble servert? Les artikkelen og se den 21-retters menyen her: |
---|
 Ågot Lian SjømatkjøkkenAnne Morkemo er grunnlegger og daglig leder av Ågot Lian Sjømatkjøkken og brenner for at vi skal spise mer av all den gode fisken vi har her i landet. Da er det naturlig å begynne med ungene.
Les mer her. |  Tidlig krøkesHver mandag lærer Rune Ørsjødal på Ågot Lian Sjømatkjøkken barnehageunger å lage fiskmat. Vil du vite mer? |  Kokkelering i markaVi har vært på tur med ultraløper Hallgeir Lundemo og stjernekokk Adrian Løvold.
Du kan lese reportasjen ved å klikke på bildet og følge linken. |
---|
 En mesterkokk dandererÅ lage mat i marka er intet hinder for å anrette maten på best mulig måte, mener Adrian Løvold, som gjerne tar i bruk markblomster og lyng når tallerkenen skal pyntes. |  Mat i det friAdrian Løvold laget denne retten en fin høstdag i marka; varmrøkt ørrett med rømme, egg og nøttesmør.
Vil du ha oppskriften? |  Blomkålsuppe med apargesDenne suppen er enkel å lage: En blomkål og 8 asparges deles og kokes mørt. Mos med stavmikser og krydre med salt og litt kajennepepper. Hemmeligheten ligger i en spiseskje trøffelolje, rikelig med dill og et generøst dryss med reven pepperrot. |
---|
 Rått og godt: SashimiAdrian Løvolds Sashimi smaker utrolig godt, men er faktisk ikke så vanskelig å lage. Hvis du har lyst til å prøve, finner du oppskriften her: |  Kokkene på Restaurant SøttitreMed en sekser på terningen i Adresseavisen entret restauranten på Royal Garden Trondheims restaurantliv med et brak. |  Mikael LeiknesMikael er kjøkkensjef på Restaurant Søttitre på Royal Garden Hotell. |
---|
 Mat på skiferPå restaurant Søttitre tar de gjerne i bruk nye måter for både å servere og tilberede maten. |  KamskjellGrillet kamskjell slik de lages på Restaurant Søttitre. |  Gourmet-minuttbiffNår Adrian Løvold fyrer opp grillen, tar det ikke lang tid før maten er på bordet. Vil du imponere gjestene dine med gourmetmat fra grillen? |
---|
 Japansk grillAdrian Løvold mener at man kan grille året rundt. Han har en japansk grill som ble med når vi dro ut til Kobberdammen i Trondheim for å grille. |  Spiselig pyntInteriørdesignere og blomsterdekoratører omskapte industrilokalet i Trondheim Slaktehus til en gourmetrestaurant for 2 kvelder. |  Kalkun med gremolataHemmeligheten bak en god kalkun er gremolatamarinade mener Johannes Vinge Ørsleie som er kjøkkensjef i Guri Kunna.
Vil du prøve? |
---|
 Ovnsbakt skrei med torsketungerNoe av den beste fisken som finnes er skrei. Denne oppskriften av Adrian Løvold løfter skreien til nye høyder. |  Gode viner i sommersola |
---|