top of page

Vi har gitt ut bøker på henholdsvis Aschehoug Forlag og Kagge Forlag.

Vi har jobbet med magasinet PortalTrondheim, et magasinkonsept som
ga oss muligheten til å fortelle små og store historier, om mat og motor, om folk
og fe, om stort og smått.

 

Bøker // Magasiner

Portal Trondheim # 4

Portal Trondheim # 4

Les om folkelivet på bilcrossbanen, pop-uprestauranten i slaktehuset og interiørblogger Janne Iversen som får tusenvis av likes når hun poster foto fra hjemmet sitt på Instagram. Dessuten finner du et spesialtema om hytteliv.

BILDILLA

BILDILLA

Fra Gardermoen og Drøbak til Misvær i Nord-Norge: Det mekkes og skrus og pusses i garasjer, verksteder og låver over hele landet. Mustang, Jaguar, Volvo, Cuda, Morgan, Renault, T-Ford, Hudson, norskbygde racerbiler og spesialutstyrte driftingbiler: Mangfoldet er stort, og eierne vi blir kjent med i denne boka er like forskjellige. Felles for dem alle er at de virkelig brenner for bilene sine.

SVART

SVART

"Romanen forener den klassiske puslespillgåten med iskald seriemorderkrim, og i sentrum for handlingen er hovedpersoner leseren vil huske: den eksentriske og følsomme Karl Fredrik Monsen, vinkjenner og ekspert på Maigret, og hans makker Sigrid Douglas, liten, tøff og utradisjonell norskamerikaner med svart belte i karate."

Portal Trondheim # 3

Portal Trondheim # 3

Interiørtema om Small Living, reportasje fra fenomenet Cars and Coffee og et stort spesialtema om ølbrygging og håndtverksbryggerier.

Portal Trondheim # 2

Portal Trondheim # 2

Les intervjuet med Klaus Sonstad, bli kjent med gutta som startet Cielo Sjokoladefabrikk, og få et innblikk i en amerikansk legende: Harley Davidson!

Portal Trondheim # 1

Portal Trondheim # 1

Porsche 911 regnes av mange som verdens fineste bil. Enig eller uenig? Se selv på side 76. Der kan du også lese historien bak. I denne utgaven finner du også intervju med Therese Johaug. Vi møtte henne hjemme i Dalsbygda.

bottom of page