top of page

Intervju // Portrett

Å møte folk og få vite hvem de er, hva de gjør og mener er noe av det mest interessante vi gjør.

Klikk på bildet og følg linken for å lese hele intervjuet på issuu
.

 

 
Hallgeir Lundemo

Hallgeir Lundemo

Vi har vært på tur med Hallgeir Lundemo, mannen som nylig gjennomførte et 70-timers nonstop-løp over 56 fjelltopper i Meråker. (les mer...)

Klaus Sonstad

Klaus Sonstad

Etter å ha besøkt land og strand i utkant-Norge er han kjent som Klaus på kanten, men han kan ikke sies å være på kant med noen. Og om han skulle være skarp i kanten, så er alltid med en touch av god humor. Vi har tatt en prat med Klaus Sonstad om programsuksessen, om narrens rolle og om å være rotekte trønder, men italiensk i sjela. (les mer..)

Gull ved enden av regnbuen

Gull ved enden av regnbuen

En regnbue velver seg vakkert over jorder og værbitte laftehus helt nord i Østerdalen. Fjellene blåner og i dalbunnen blinker Rybekken. Noen kilometer lenger sør skal den slutte seg til Glomma og bli til Norges lengste elv. Få minutter etter dukker den andre regnbuen opp. Det kan da ikke være annet enn et godt tegn for jenta fra Dalsbygda. Therese Johaug har nemlig målet klart for sesongen... (les mer..)

Gutta og sjokoladefabrikken

Gutta og sjokoladefabrikken

At vi har vår helt egen sjokoladefabrikk her i byen er det ikke alle som er klar over. På Nardo, i det som tidligere var en garasje, produserer tre kamerater og deres gode hjelpere de lekreste konfektbiter som har vunnet mang en sjokoladeelskers hjerte. Cielo Sjokolademakeri produserer ti tonn sjokolade i året, og når hver bit ikke veier mer enn ti gram, er det overraskende mye godsaker som blir til i de små lokalene. (les mer...)

Fiskehandler Kjetil Rismark

Fiskehandler Kjetil Rismark

Fiskeutsalget i Ravnkloa er nærmest for en institusjon å regne, og det er også innehaver av Ravnkloa Fisk, Ketil Rismark. I 34 år har han sørget for den ferskeste fisken som er å oppdrive for byens befolkning. 14 ansatte må til for å møte etterspørselen, men Rismark har likevel et hjertesukk å komme med. (les mer..)

Austmann Bryggeri

Austmann Bryggeri

De tøffe karene som dro i vesterled for å finne nytt land er en kilde til inspirasjon for Vinko Sindelar, Anders Cooper og Thomas Sjue, og derav navnet Austmann. At menn som Leiv Erikson satte seil for å finne nytt land, vitner om et mot som i dag kanskje ville blitt sett på som galskap. Og det var nok noen som mente at planene til de tre unge studentene ville starte eget bryggeri var rene galematias det også. (les mer..)

bottom of page